Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využijte žaluzie i na střešní či jakákoliv jiná šikmá okna

Pokud vám z jakéhokoli důvodu nevyhovují rolety, nabízíme také žaluzie do střešních oken, které se postarají o příjemný stín ve střešních prostorech.

Rolety do střešních oken R-Lite jsou atraktivní látkové interiérové rolety vhodné do všech typů střešních oken
Rolety do střešních oken R-Lite jsou atraktivní látkové interiérové rolety vhodné do všech typů střešních oken

Střešní či jakákoliv jiná šikmá okna vzhledem k jejich umístění v budově jsou ještě blíže slunci a dobré zastínění je tedy základ. Na výběr máte mnoho barev z aktuálního vzorníku, stejně jako osvědčený systém jejich uchycení a ovládání.

Žaluzie do střešních oken V-lite

I zde naleznete hliníkové vodící lišty pro dlouhou životnost. Barvu hliníkových lamel si můžete vybrat dle aktuálního vzorníku. Nezáleží na tom, zda si vyberete žaluzie nebo rolety na střešní okna – u nás si vždy můžete být jistí vysokou kvalitou produktu a dlouhou životností.

Kormě žaluzií do střešních oken jsou v nabídce i další typy zastínění: Horizontální žaluzie, Venkovní žaluzie, Vertikální žaluzie.


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 
Reklama