Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Originální povlaky na polštáře z nejnovějších kolekcí Riviéra Maison

Elmina vám přináší vždy nejnovější kolekce populární nizozemské značky Riviéra Maison. Dnes se zaměříme na luxusní povlaky na polštáře z kolekcí Residenza a Amsterdam Loft pro podzim a zimu 2017.

Residenza - ten nejjemnější povlak vznikne jen z těch nejluxusnějších materiálů

Zažijte krásu italského velkoměstského životního stylu Milana s touto nadčasovou kolekcí. Stylové akcenty z peří v podobě jemných výšivkových a vlněných potahů dávají této vysoce kvalitní a trendové kolekci půvab.

Tento městský elegantní životní styl slouží jako inspirace pro kolekci Residenza. Luxusní textilie, polštář z jemné vlny a sametu- kolekce určená pro společenskou eleganci. Ozdobné péřové akcenty ve formě výtisků a jemné výšivky a vlněné vzory přinášejí dotyk výjimečnosti do této vysoce kvalitní a trendy kolekce. Nechte se unést představou těch nejjemnějších dotyků po náročném dni. Atraktivitu této kolekce zvyšuje i možnost polštáře mezi sebou vhodně kombinovat. Luxusní a hřejivé materiály k sobě krásně pasují. Například jednoduchý sametový povlak vypadá luxusně vedle polštáře s jemným motivem pírek, které jsou vyšívané.

Amsterdam Loft - atmosféra Amsterdamu s povlaky v industriálním stylu

“Půdní byt v Amsterdamu, podíváte se z okna dolů a vidíte vysmáté lidi na kolech, jak projíždějí kolem řeky Amstel …”

Atmosféru "kolébky" nizozemské značky Riviéra Maison navozuje nová kolekce s názvem Amsterdam Loft. Jedná se o stylovou tématickou kolekci, která je sice industriální, ale stále vyvolává dojem hřejivosti. V této kolekci je použita ta nejkvalitnější bavlna nebo samet. Hlavním symbolem této kolekce je kolo, které je zároveň i symbolem Amsterdamu. Inspirujte se jednoduchostí a svěžestí této kolekce …

Rádi Vám představíme tuto i další nové kolekce doplňků a nábytku populární nizozemské značky Riviéra Maison na našem showroomu v pražských Průhonicích. 

Originální povlaky na polštáře
 
 
Reklama