Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Máte čistič bot? Nyní dostanete jedno čištění zdarma!

Společnost ČISTČ BOT CZ, s.r.o. nabízí v letní akci výhodné čištění strojů, při kterém ušetříte 1 980 Kč. Odpadnou vám tak náklady za jedno čtvrtletní vyčištění vámi provozovaného čističe bot.

Čističe bot perfektně plní svou funkci pouze v případě, že je věnována náležitá péče jejich čištění a servisu. Zelektrizované a zaprášené kartáče mohou obuv spíše poškodit, než ji vyčistit. Čištění strojů je však vhodné přenechat odborníkům.

Společnost ČISTČ BOT CZ, s.r.o. nabízí různé programy, nyní je nevýhodnější využít letní akce a pořídit si čtvrtletní čištění Normal 12 za 1 980 Kč. Po zaplacení třech čištění máte to čtvrté zcela ZDARMA.

Servis je vždy prováděn mimo prostory zákazníka, kterému je po dobu čištění bezplatně zapůjčen čistič bot Polifix 2. Servis zahrnuje vyčištění a vyleštění korpusu stroje, odstranění prachu a nečistot z útrob stroje, vyčištění a konzervace gumové vložky, mytí a čištění čisticích kartáčů a jejich ošetření speciálním prostředkem HEUFEX, vyčištění dávkovače pasty a doplnění lešticí pasty do zásobníku a vyčištění a konzervace ovládání a elektroinstalace.

Podmínky akce a kompletní nabídku čištění a servisů naleznete na stránkách.

 
 
Reklama