Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky firmy SANITEC

Široký rozsah nových výrobků, spolehlivý logistický systém a kvalitní síť významných velkoobchodů a koupelnových studií podtrhují silnou pozici mezinárodního koncernu Sanitec.

Sanitární keramika KERAMAG, DELTA a SANKER zaujímá v současnosti téměř čtvrtinový podíl na českém trhu. Masážní vany a boxy ALBATROS stejně jako sprchové kouty KORALLE se staly součástí kvalitních nabídek pro náročné klienty.

Světově první keramická glazura, odpuzující nečistoty, je nabízena u výrobků KERAMAG pod názvem KeraTect. Glazura KeraTect byla vyvinuta pro veřejné sanitární prostory, kde se uplatní všechny její přednosti přinášející trvalou čistotu, hygienu a snadnou údržbu. Glazura "KeraTect" vydrží "navěky" a její životnost není omezena ani extrémním ošetřováním agresivními prostředky nebo vysokotlakými čistícími zařízeními. Vede k výraznému snížení nákladů na ošetřující personál a čistící rostředky. Stále více je žádaná i konečnými spotřebiteli, pro které nabízí KERAMAG v téměř celém sortimentu speciální povrch "KeraClean".

Dalším příkladem zajímavého řešení je nabídka rohových asymetrických umyvadel, jako například Vivano, Vitelle nebo Amera. Oproti klasickému rohovému umyvadlu přináší mnohem více odkládacího prostoru a v kombinaci se spodní skříňkou i bohatý úložný prostor. Směr při vybavení malých koupelen a WC (někdy uváděno jako "WC pro hosty") udává série JOLY. Rohové umývátko, "krátký" závěsný klozet a "polozápustný" piosár s poklopem se staly oblíbeným řešením mnoha architektů a zákazníků. V letošním roce nabídku pro malé prostory doplnila designově čistá série VISIT, která je na letošním Aquathermu vystavena v expozici odborného velkoobchodu A.Vaněk s.r.o. Tím to samozřejmě nekončí.

Více informací můžete získat na www.sanitec.cz nebo na naší adrese. Další novinky budou představeny na veletrhu ISH, 25.-29.3.2003 ve Frankfurtu a 13.-17.4.2003 na SHK v Brně.


Kontakt:
SANITEC, s.r.o.
Komenského 2501
390 02 Tábor
tel.: 381 254 907
e-mail: info@sanitec.cz
www.sanitec.cz

Informace o firmě v TZB-adresáři firem
Vyžádat další informace nebo podklady