Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž Rozpočtujeme s Callidou již po dvaadvacáté

Také letos se koná soutěž Rozpočtujeme s Callidou, která letos proběhne již po dvaadvacáté v závěru března 2017 na půdě ČVUT Praha.

Jaro je ve znamení soutěže!
Také letos se koná tradiční soutěž „Rozpočtujeme s Callidou“. Jak již sám název napovídá hlavním organizátorem a garantem je firma Callida, která se úspěšně pohybuje v českém stavebnictví již přes čtvrtstoletí. A od začátku své existence se snaží, kromě svých obchodních aktivit podporovat i vzdělávání. Důkazem toho je právě tato soutěž pro studenty středních a vysokých škol, jejíž 22. ročník letos proběhne. Snahou je prohloubit znalosti studentů a lépe je připravit na jejich budoucí praxi. A o co se jedná?

Soutěž je rozdělená do dvou kategorií. V úterý 28. března poměří své znalosti při sestavování stavebního rozpočtu studenti z ČVUT Praha a VUT Brno. Dva dny na to, ve čtvrtek 30. března, pak proběhne soutěžní klání mezi studenty středních škol z celé České republiky. Je to výjimečná možnost setkání a porovnání znalostí studentů stavebních oborů. Ale kromě prestiže jde samozřejmě také o zajímavé ceny, které mohou vítězové vyhrát. Zázemí pro soutěž již tradičně poskytla katedra ekonomiky a řízení ve stavebnictví, Fakulty stavební ČVUT. Podporu pro letošní ročník zajistily firmy Českomoravský beton, a.s., Baumit, spol. s r.o. a GEOSAN GROUP a.s.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama