Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bohemia Energy zachová ceny energií na stávající úrovni

Společnost Bohemia Energy zveřejnila své ceníky elektřiny a plynu na rok 2017. Přestože ceny elektřiny a plynu začaly v poslední čtvrtině roku 2016 opět výrazněji růst, Bohemia Energy svým zákazníkům ceny zvyšovat nebude.

„Po dlouhodobém snižování cen elektřiny jsme od března letošního roku svědky jejich opětovného pozvolného růstu, přičemž od září se jeho tempo zvýšilo takovým způsobem, že se ceny dostaly na úroveň roku 2014. Také u zemního plynu došlo k nárůstu ceny, ne však k tak dramatickému. I přes tuto situaci ale Bohemia Energy zdražovat nebude a i v příštím roce zachová ceny energií na úrovni roku 2016. Samozřejmě stále platí, že v rámci energetického poradenství dokážeme zákazníkovi nejen pomoci s identifikací úspor, ale zároveň jim i zajistit realizaci úsporných opatření, případně jejich financování,“ říká jednatel Bohemia Energy Jiří Písařík.

V porovnání s cenovou nabídkou dominantního dodavatele ČEZ s produktem COMFORT ušetří domácnost žijící v rodinném domě, která využívá k vytápění přímotopy a spotřebuje 25.000 kWh (sazba D45d) elektřiny za rok, s Bohemia Energy s produktem Jubileum v roce 2017 celkem 6.390 Kč. (Výpočet byl proveden na kalkulačce portálu TZB-info.cz).

O společnosti Bohemia Energy:

Bohemia Energy je v segmentu domácností a malých až středních firem největším alternativním dodavatelem elektřiny a plynu v České republice. Zákazníkům dodává elektřinu a plyn od samého začátku liberalizace energetického trhu – jako první alternativní dodavatel začala v roce 2006 nabízet elektřinu domácnostem, plyn pak posléze v roce 2008. Její tarif Garance patří dlouhodobě mezi nejlevnější tarify na trhu. Kromě výhodných cen energií nabízí svým zákazníkům i nejkomplexnější zákaznický servis a také energetické poradenství. Ke konci října 2016 evidovala celkem 564 719 zákazníků – z toho 373 330 zákazníků dodávala elektřinu a 191 389 plyn. Společnost Bohemia Energy patří mezi sto největších českých firem – v roce 2015 se podle statistiky Finanční správy ČR umístila na 67. místě – a je součástí

 
 
Reklama