Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Další novinkou v nabídce innogy jsou tepelná čerpadla

Po letošním vstupu na trh s fotovoltaikou innogy pokračuje v rozšiřování své nabídky pro moderní domácnosti a firmy. Ke spolupráci si innogy vybrala špičku v oboru – tepelná čerpadla od společnosti Viessmann.

Zákazníkům innogy pomůže s vyřízením dotace ve výši až 150 tisíc korun. Navíc firma zajistí u výrobce pro klienty 12% VIP slevu na tepelné čerpadlo a příslušenství.

„Doplnění naší nabídky o tepelná čerpadla je logickým krokem, který vhodně doplňuje naši produktovou paletu pro moderní a komfortní bydlení s využitím špičkových technologií. Věřím, že navážeme na naše pozitivní zkušenosti s fotovoltaikou - zájem zákazníků o malé střešní solární elektrárny totiž předčil naše prvotní očekávání,“ uvedl obchodní ředitel innogy Tomáš Varcop.

Pro zájemce o tepelná čerpadla innogy zřídila speciální web teplonadoma.cz. Zde lidé najdou případovou studii a také čtyři modelové příklady pro různé životní situace. „Ať už plánujete moderní novostavbu, rekonstruujete starší dům, innogy má řešení pro každého. Nesoustředíme se jen na domácnosti, tepelná čerpadla chceme instalovat také ve firmách,“ řekl Varcop.

Na dodávkách systémů tepelných čerpadel bude innogy v Česku spolupracovat se společností Viessmann, která je jedním z předních mezinárodních výrobců topných a chladicích systémů. Díky tomu zákazníci innogy získají přístup ke kvalitním výrobkům s instalací na klíč v rámci široké montážní a servisní sítě.

„Na poptávky chceme reagovat velmi rychle, zákazníkům se ozveme do 24 hodin. Výhodou našeho partnerství s firmou Viessmann je pokrytí celé republiky - montážní firmy v celé ČR jsou schopny zahájit realizaci zakázky do jednoho týdne,“ dodal Tomáš Varcop.

 
 
Reklama