Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prezident CTI ČR B.Hamrozi se zúčastnil návštěvy zástupců cechů na Hradě

Během hodinové debaty na Hradě si hlava státu vyslechla palčivé problémy, se kterými se musejí drobní živnostníci a řemeslníci potýkat při výkonu svého povolání. Prezident země cechům popřál, aby prosperovaly a měly úctu občanů.

Prezident České republiky Miloš Zeman přivítal na Hradě cechy sdružené v Hospodářské komoře

Mistrovské zkoušky, znovuobnovení úcty k řemeslu, zavedení jedné paušální daně i nezájem mládeže o učňovské obory a nedostatek kvalifikovaných zaměstnanců se staly tématy diskuse mezi prezidentem České republiky Milošem Zemanem a představiteli cechů sdružených v Hospodářské komoře České republiky mezi něž patří i autorizované společenstvo Cechu topenářů a instalatérů České republiky.

Během hodinové debaty na Hradě si hlava státu vyslechla palčivé problémy, se kterými se musejí drobní živnostníci a řemeslníci potýkat při výkonu svého povolání. Prezident země cechům popřál, aby prosperovaly a měly úctu občanů. „Země, která nemá dobrá řemesla a tedy ani dobré cechy, je odsouzena k tomu, aby byla ekonomicky neúspěšná,“ řekl během setkání prezident.


Zdroj: Fotoarchiv KPR, Foto: Hana Brožková

Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama