Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Děčínský ARMEX ENERGY v top 10 nejlepších firem Ústeckého kraje

Firma se dostala mezi finalisty krajského kola prestižní soutěže Vodafone Firma roku 2016, a to především díky stabilnímu růstu, serióznímu přístupu k zákazníkům, péči o zaměstnanci a odpovědnosti vůči regionu.

Výsledky soutěže, kterou letos pořádají Hospodářské noviny společně s operátorem Vodafone, vyhlásili organizátoři v Ústí nad Labem, letos již pojedenácté.

„Začínali jsme před 11 lety prodávat několika málo firmám elektřinu a zemní plyn a bylo nás všeho všudy pět. Bylo to těžké, ale zároveň hodně zajímavé a inspirující. Dnes nás je ve firmě přes 130, máme 26 kamenných poboček, obrat 1,4 miliardy a přes 35 000 zákazníků. Cesta to nebyla jednoduchá, ale určitě správná. Svědčí o tom to, že jsme mezi deseti nejlepšími firmami v regionu. Ocenění patří všem mým kolegům ve firmě i desítkám tisíc zákazníků, kteří nám dávají důvěru,“ uvedl výkonný ředitel firmy Jan Nesměrák.

ARMEX ENERGY se letos účastnil soutěže Vodafone Firma roku podruhé poprvé a opět se zařadil mezi finalisty, tedy 10 nejlepších. Porota ocenila především růst počtu zákazníků, výši tržeb, která se vyšplhala nad 1,4 miliardy korun, růst počtu poboček a také péči o zaměstnance a region. „Jsme jedni z mála alternativních dodavatelů, kteří nevyužívají podomní prodej. Budujeme vlastní nebo partnerské pobočky a díky tomu můžeme našim zákazníkům přinést stabilitu a serióznost,“ doplnil obchodní ředitel firmy Jan Vávrovec. Firma také vloni založila vlastní dárcovský fond, prostřednictvím kterého podporuje studium sociálně či zdravotně znevýhodněných mladých lidí.

 
 
Reklama