Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Externí spolupráce přes poptávkový systém

Najít kvalitního partnera pro spolupráci v podnikání dá pěkně zabrat. Jděte tou nejefektivnější cestou a využijte poptávkový systém.

Občas se firmám a podnikatelům stává, že získají zakázku, ke které potřebují dodatečné síly. Zpravidla potřebují pomoc co nejdříve. Všichni, kteří se do takové situace dostanou, by měli zkusit poptávkové systémy. Jedním z nich je www.poptavej.cz.

Stačí vyplnit poptávkový formulář a specifikovat zde, jakou službu potřebujete. První nabídky přichází během prvního dne od zadání poptávky na portále. Důležité je popsat očekávané služby co nejpřesněji. Nabízející totiž mají lepší představu o tom, jak dlouho jim bude práce trvat a zda na ni mají čas. Zároveň ve formuláři uvádíte lokalitu působiště, a díky tomu vás osloví zejména lidé z dostupného okolí. Dostanete vždy maximálně 10 nabídek na jednu poptávku, každá vždy na míru vašim požadavkům.

Webové stránky Poptávej.cz zkuste i při hledání nových zakázek. K tomu je potřeba, abyste se zaregistrovali. Platíte pak vždy jen za poptávku, kterou se sami rozhodnete oslovit a nemusíte se vázat na určitou dobu.

 
 
Reklama