Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bohemia Energy převezme část podniku RIGHT POWER

Bohemia Energy převezme k 1. srpnu část závodu RIGHT POWER, a.s., zabývající se obchodem se silovou elektřinou a zemním plynem v České republice a na Slovensku.

Bohemia Energy tak získá více než 57 tisíc zákazníků v České republice a téměř 6 tisíc na Slovensku.Spojení schválil jak ÚOHS, tak slovenský antimonopolní úřad. Skupina Bohemia Energy touto akvizicí překročila hranici 900 tisíc zákazníků.

„Převzetím části podniku společnosti RIGHT POWER, a.s., se pro její stávající zákazníky v České republice i na Slovensku nic nemění. Získají nicméně přístup k službám zákaznické péče Bohemia Energy, resp. Slovakia Energy, která poskytuje nejkomplexnější péči na energetickém trhu, a rovněž se do budoucna mohou spolehnout na zázemí silné a stabilní firmy,“ říká jednatel Bohemia Energy Jiří Písařík.

Podle statistik zveřejňovaných operátorem trhu společností OTE, a.s., měla RIGHT POWER, a.s., k 31. květnu v Česku celkem 57 669 zákazníků, přičemž 47 490 dodávala elektřinu a 10 179 plyn. Na Slovensku, kde působí od roku 2006, má téměř 6 tisíc zákazníků.

 
 
Reklama