Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktivní rok firmy A-INVENT s.r.o.

Mimo veletrhů, kterých se zúčastnila na začátku tohoto roku, spustila v únoru své nové webové stránky. Tyto nové stránky splňují požadavky této doby a zatím se setkává s kladnými ohlasy na moderní prezentaci svých produktů.

Webové stránky obsahují i e-shop se základními jednotkami a příslušenstvím a další množství zajímavých informací. Můžete si je sami prohlédnout na www.inventer.cz.

Od začátku dubna do začátku června také proběhlo šest školení, která se konala v Praze, Plzni, Brně, Bratislavě, Bánské Bystrici a Košicích. Těchto školení se dohromady zúčastnilo více než 100 odborníků z řad projektantů, architektů, energetických specialistů či stavebních firem. Hlavním bodem školení bylo představení a zaškolení s novým výpočetním programem inVENTer umožňujícím jednoduše vypočítat potřebnou výměnu vzduchu dle platných norem, navíc je k dispozici výpočet o úspoře elektrické energie, stupni zpětného zisku tepla a podobně.

Každý z účastníků obdržel zdarma na konci školení tento program. Jelikož se školení setkalo s velkým ohlasem, pokusí se firma A-INVENT s.r.o. zorganizovat ještě podobná setkání na podzim tohoto roku – sledujte její nové webové stránky, kde pod aktualitami jistě včas naleznete podrobnější informace k dalším plánovaným školením.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama