Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na FOR ARCH 2016

Další ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH se uskuteční ve dnech 20. až 24. září 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA. Oproti předchozím ročníkům, které měly vždy stanovené jen jedno ústřední téma, budou velkou novinkou rozdílná témata každý den.

Díky nim se tak návštěvníci budou moci v průběhu konání akce postupně seznamovat s různými významnými trendy moderního stavitelství. K souběžně probíhajícím veletrhům bude i letos patřit FOR THERM zaměřený na vytápění, alternativní zdroje energie a vzduchotechniku. Návštěvníci se na něm budou moci seznámit s novinkami z celého oborového spektra, včetně tepelných čerpadel, elektrokotlů, kotlů na biomasu, podlahového vytápění, rekuperace a klimatizace. Veletrh FOR THERM přinese také důležité informace pro zájemce o kotlíkové dotace, které vypisují kraje napříč republikou.

Jedenáctý ročník tradičního veletrhu FOR WOOD představí aktuální oborové trendy zaměřené na využití dřeva ve stavebnictví od konstrukce až po střechu.
Na jedenáctém ročníku veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA, který je v rámci ČR jediným specializovaným veletrhem tohoto druhu, se představí výrobci a distributoři wellness zařízení pro veřejnou, ale i privátní sféru, která v poslední době zažívá velký nárůst zájmu. Nedílnou součástí veletrhu bude i odborná konference Zatraktivnění provozu bazénů, aquaparků a koupališť, legislativa provozu veřejných a rodinných bazénů, výklad nové evropské normy připravované ve spolupráci s Asociací bazénů a saun České republiky – ABAS ČR.

Jako nováček se letos představí první ročník veletrhu FOR STAV, na němž se představí výrobci a dodavatele stavební chemie, spojovacích materiálů a ochranných pomůcek. Portfolium akce však nezůstane ochuzeno ani o bývalé vystavovatele z veletrhu FOR WASTE & WATER, kteří získají místo přímo v rámci veletrhu FOR ARCH.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama