Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

15. ročník odborné mezinárodní konference Real Estate Market

Ve středu 23. března se v andel´s hotel Praha koná již 15. ročník odborné mezinárodní konference Real Estate Market > Spring 2016, jejímž pořadatelem je Stavební fórum.

Konference bude rozdělena do čtyř základních diskusních panelů s tématy: Daňové a právní novinky 2016, Smart Cities a projektový management, Marketing v developmentu a závěrečný čtvrtý panel se bude jmenovat Kanceláře – retail – byty v roce 2016.

Ve druhém panelu věnovanému modernímu přístupu samosprávy k developmentu vystoupí aktivně k tématu efektivní přípravy, realizace a řízení stavebních projektů Erik Štefanovič, zástupce společnosti DELTA Projektconsult, který oživí diskuzi svými zkušenostmi získanými v praxi při řízení velkých projektů typu obchodních center, univerzitního kampusu či bytových domů v Rakousku, Čechách, ale například i na Ukrajině.
Za více než dvacet let praxe v projektovém a stavebním managementu průmyslových budov chce Štefanovič jasně poukázat na to, že právě kvalitní projektová kultura, tak jako jasná organizace a spolupráce jsou základním kamenem pro úspěch stavebního projektu. Cílem je zdůraznit výhody spolupráce s motivovaným týmem, který má společný zájem – hladký průběh výstavby ve smluvené kvalitě, termínu i rozpočtu.


DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.
logo DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.

Soustřeďujeme ve svém týmu více než 400 odborníků a expertů na architekturu, projekci staveb včetně BIM projektování, projektový management a celkové řízení a koordinaci staveb včetně detailního stavebního dozoru - digitální nástroje Datenpool, PlanRadar, ...

 
 
Reklama