Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zájem o výstavní plochy FOR ARCHU je nezvykle velký

O další ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech 20. až 24. září na ploše areálu PVA EXPO PRAHA, je velký zájem už nyní.

Meziročně stoupl počet objednávek výstavních ploch o deset procent. Jako velkou novinku letos organizátoři veletrhu představí různá denní témata věnovaná aktuálním trendům v moderním stavitelství. K tradičním a souběžně probíhajícím veletrhům přibude letos nováček FOR STAV.

Osm měsíců před tím, než veletrh otevře své brány, je již obsazeno na 7000 metrů čtverečních čisté výstavní plochy, což je více než třetina celkových prostor výstaviště. Nejaktivnější jsou v tomto ohledu vystavovatelé stavebních materiálů a zástupci výrobních firem. Oproti předchozím ročníkům veletrhu FOR ARCH, kdy bylo stanoveno vždy jen jedno ústřední téma, budou velkou novinkou odlišná denní témata. Díky nim se tak návštěvníci budou moci v průběhu konání akce od 20. do 24. září postupně seznamovat s různými významnými trendy moderního stavitelství.

Jako nováček se letos představí první ročník veletrhu FOR STAV, na němž v září 2016 potkáte výrobce a dodavatele stavební chemie, spojovacích materiálů a ochranných pomůcek. Touto novinkou organizátoři velmi rychle zareagovali na zvýšený zájem návštěvníků o danou stavební problematiku.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama