Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výsledky ankety Jsem hrdý na svou práci

V soutěži společnosti LB Cemix o zajímavé ceny hlasovala veřejnost pro některou z přihlášených realizací, které byly postaveny nebo zrekonstruovány pomocí materiálů a technologií od značky Cemix.

Výsledky hlasování a všechny přihlášené stavby si můžete prohlédnout na stránkách Fachman klubu.

Z pohledu vyhlašovatele soutěže, společnosti LB Cemix, s.r.o., byly všechny přihlášené stavby něčím výjimečné a skvělé po řemeslné stránce. Avšak nebyla by to soutěž, kdyby neměla svého vítěze.

Jaká stavba se stala jedničkou pro hlasující? Zvítězil projekt penzionu Branka, který do soutěže přihlásil Martin Zítek. Druhé místo získal projekt bytového domu Tepelská z Mariánských Lázní, kterým se zaslouženě pochlubila realizační firma Roman Jirků, s.r.o. A na třetím místě se umístila firma Final Group, s.r.o. se svou realizací bytového domu Andělohorská v Chrastavě.

Vyhlášení výsledků a předání cen proběhlo koncem ledna na zámku Valeč. Slavnostní ceremonii v Historickém sále předcházela prohlídka nově zrekonstruovaného zámku. Ten si mimochodem mohl Cemix také připsat na seznam svých referenčních staveb, neboť při jeho rekonstrukci byly použity i jeho materiály a technologické postupy.

Vítězům ankety patří gratulace a všem hlasujícím a soutěžícím poděkování za účast.

 
 
Reklama