Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT se blíží

40. ročník veletrhu (15.-18.3.2016, výstaviště Fiera Milano) nabízí pod společným mottem „Global Comfort Technology“ vyčerpávající přehled nejlepších produktů ve čtyřech základních kategoriích: vytápění, chlazení, voda a energie.

Již za necelý měsíc bude zahájen letošní největší evropský veletrh v oboru TZB - milánský MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, jehož 40. ročník se koná od 15. do 18. března na výstavišti Fiera Milano.

Veletrhu se účastní špičkoví výrobci z oborů vytápění, klimatizace, chlazení, výroby ventilů, hardware, sanitárních technologií, úpravy vody a obnovitelných energií a rovněž automatizace domácností a budov. Celý obor TZB patří mezi technologicky nejvyspělejší, strategicky významné průmyslové segmenty, s neustále integrovanými produkty, systémy a řešeními i ekonomickými přínosy a pracovními příležitostmi. Tomuto trendu odpovídá i zájem firem a návštěvníků o veletrh MCE, jehož minulého ročníku se v roce 2014 zúčastnilo 2 039 vystavovatelů a bezmála 156 tisíc odborných návštěvníků ze 146 zemí. Letos se očekává opět účast 2 000 vystavujících firem z nejméně 53 zemí – katalog vystavovatelů.

Pro podrobné informace navštivte webové stránky veletrhu www.mcexpocomfort.it


 
 
Reklama