Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Arik Levy jako tvůrce designu pro Kaldewei

Koupací vana a umyvadlo se skulpturálním charakterem jsou zlatým hřebem prémiové kolekce Kaldewei. Ve spolupráci s hvězdným designérem Arikem Levym rozšířil Kaldewei prémiovou kolekci Meisterstücke.

Nový model koupací vany Kaldewei současně doplnil o umyvadlo ladící s tímto modelem. Celek tvořený koupací vanou Meisterstück Emerso a umyvadlem Meisterstück Emerso, kompletně ze smaltované ocele, upoutá nevšedními stylovými prvky.

Volně stojící, bezespárová vana má mírně se zvedající okraj, který nechává pohled zdánlivě donekonečna putovat jako na hedvábné stuze stočené do sebe. S vanou sladěné, volně stojící smaltované umyvadlo vytváří inverzní protějšek s okrajem nořícím se dovnitř do základního tvaru.

Při utváření nových Meisterstücků mnohokrát oceněný designér Arik Levy umně spojuje přísnou geometrii s hravými tvary.

Spolupráce s Kaldewei je pro něj mezníkem: „Meisterstücke Kaldewei Emerso jsou zcela mimořádným projektem, protože byla dodržena umělecká i technická stránka snahy o dokonalost.“





Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama