Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Produkty Vaillant v programu Nová zelená úsporám

Tepelná čerpadla aroTHERM značky Vaillant byla zařazena do programu Nová zelená úsporám.

Tepelná čerpadla vzduch voda Vaillant aroTHERM jsou konstruována jako kompaktní jednotky, které se umisťují do venkovního prostoru, nejlépe v těsné blízkosti vytápěného objektu. Jejich konstrukce a vysoký stupeň výbavy dovolují vyhovět drtivé většině požadavků navrhovaných i stávajících otopných soustav. Ovládání tepelného čerpadla Vaillant aroTHERM je přehledné a nenáročné na obsluhu.

Tepelná čerpadla Vaillant aroTHERM vynikají snadnou instalací. Venku umístěné tepelné čerpadlo aroTHERM je dle požadavku propojeno s technologií uvnitř objektu. Nejčastěji se jedná o zásobník teplé vody. U některých typů otopných soustav se navíc doplňuje malá vyrovnávací nádoba, která optimalizuje chod tepelného čerpadla. V nabídce je řada originálního příslušenství, které významně zkracuje dobu instalace.


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama