Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Lindab přispěla na pořízení automobilu pro hostivický Klokánek

Lindab s. r. o., česká odnož předního světového výrobce stavebních komponentů ze švédské oceli, významnou měrou přispěla k tomu, že děti z Klokánku z Prahy-Hostivice budou moci na cesty do škol a školek, k lékaři i na výlety jezdit novým vozem Ford Transit.

Samotné pořízení automobilu zajistila společnost A-B help, která zprostředkovává kontakt mezi neziskovou a komerční sférou. Slavnostní odpoledne s předáním vozu a doprovodným programem, při němž vystoupily známé osobnosti i děti z Klokánku, se uskutečnilo 29. září.

Usnadňování výstavby je mottem Lindabu v branži, v níž působí. A usnadňování života prostřednictvím dlouhodobé podpory potřebným je v Česku i v zahraničí součástí naší firemní filozofie,“ říká Karel Kleinmond, jednatel společnosti Lindab s. r. o. v České republice. Obdobným způsobem jako Klokánek nedávno společnost Lindab podpořila také projekt Sociální automobil, díky němuž získalo nový vůz Dacia Dokker regionální pracoviště TyfloCentra v Břeclavi, poskytující služby pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji. Popsaná forma spolupráce, v níž se Lindab angažuje, je v zemích západní Evropy častá. Příslušná nezisková společnost odkoupí od automobilky vhodný vůz a komerční firmy si na něm pronajmou reklamní prostor, jímž nákup auta financují.


Při slavnostním odpoledni si za mikrofon vedle známých osobností stouply i samotné děti z Klokánku, aby zúčastněným zazpívaly.
Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama