Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference BOZP v roce 2016 je již za rohem

Frekventovaným pojmem na všech typech pracovišť je bezpečnost a ochrana zdraví při práci. S tím, jak se mění pracovní svět a nároky na výkon, bývá mnohdy náročné dodržet bezpečnost na odpovídající úrovni.

V ČR existuje rozsáhlý soubor legislativních požadavků, které napomáhají jejímu zajištění. Není však zcela snadné se v nich vždy vyznat a sledovat jejich časté změny.

Také proto se redakce portálu BOZPprofi nakladatelství Verlag Dashöfer rozhodla poslední listopadovou středu uspořádat v Praze konferenci nazvanou BOZP v roce 2016, nesoucí podtitul Zaměstnavatelé, zaměstnanci a odborně způsobilé osoby - legislativa, povinnosti a další novinky v oblasti BOZP. Program byl sestaven tak, aby účastníkům co nejvíce pomohl se v současné úpravě zorientovat a připravit na změny, které se chystají pro nejbližší období. Vystoupí řada předních odborníků na oblast bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Účastníci tak budou moci o svých zkušenostech z praxe diskutovat nejen mezi sebou, ale také s osobnostmi BOZP v ČR.

Z témat, s nimiž budou mít posluchači možnost se blíže seznámit, je třeba zmínit například novou úpravou odškodňování pracovních úrazů a nemocí z povolání , která platí od 26. října. O ní bude hovořit JUDr. Eva Dandová.

 
 
Reklama