Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Detaily v moderní architektuře - šedé okenní profily s šedými fóliemi

Moderní architekturu utvářejí detaily. Bez nich by celek nefungoval. PVC okenní a dveřní profily v šedé barvě v kombinaci s šedými fóliemi od Inouticu dodají oknům nebo dveřím moderní a luxusní vzhled i při otevření!


Inoutic ALU-look – hliníkový vzhled pro PVC okna

Na tuzemském trhu je pouze jediný výrobce profilových systémů pro plastová okna a dveře, který nabízí základní tělo, tj. plastové profily v šedé barvě, které se ideálně hodí pro kombinaci s šedými fóliemi. Tímto výrobcem profilů je společnost Inoutic. Šedé profily Inoutic s šedými a metalickými oboustrannými fóliemi dodají oknům a dveřím jednotný a luxusní vzhled i při otevření. Už nikdy víc vás tak nebude rušit pohled na bílé části profilů při otevření okna, ale naopak vás potěší pohled na 360° šedé (oboustranná fólie a profily v šedé barvě).

Inoutic nabízí na šedé základní profily 13 odstínů šedých dekoračních fólií (včetně 4 odstínů Architecture Colors s kovovým vzhledem). NOVINKOU je fólie ALUX DB 703 navozující pocit práškovaného hliníku. Speciální pigmenty v kombinaci s povrchovým reliéfem vytvářejí typický třpytivý kovový efekt.

 
 
Reklama