Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní projektová dokumentace je originální, kvalitní a zohledňující současné trendy

Tak jako lidé, i projekty by měly být vybaveny vlastnostmi, kvůli kterým získají dvojnásobnou hodnotu. Firma G SERVIS vylepšuje svoje projekty tak, aby svými vlastnostmi vyhovovaly především stavebníkům.

Originalita a prověřená kvalita – cesta ke spokojenosti

Všechny projekty jsou vyprojektované lidmi, kteří mají dlouhodobou zkušenost s projektováním rodinných domů a každý z projektů je zároveň autorským dílem. Dumáte, jak se dozvídáme zpětně o tom, že tyto projekty skutečně kvalitní? Důležitou roli hraje zpětná vazba od realizačních firem, neboť je podstatným prvkem při úpravě stávajících a při projektování nových domů. Uklidnit vás tedy může skutečnost, že si nekupujete "zajíce v pytli", nýbrž kvalitní projekt prověřený reálnou stavbou.

Aktuální trendy a úspora – zdánlivě neslučitelné

Ve spolupráci s předními českými výrobci a dodavateli stavebních materiálů jsou dokumentace k rodinným domům aktualizované dle posledních trendů ve stavebnictví. Protože je zřejmé, že jednou kompletní projekt nestačí, dodávají ho konkrétě v G SERVISu v 5 paré za skvělou cenu 28.600 Kč. A co víc? Všechy projekty jsou v nízkoenergetickém standardu a šetří tak i budoucí náklady spojené s vaší nemovitostí.

Pakliže uvažujete o stavbě svého domu, objednejte se na nezávaznou konzultaci zdarma a nechte se přesvědčit o tom, že G SERVIS ví, co dělá a dělá to dobře.


G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů
logo G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů

Jsme tu pro vás již 25 let a za tu dobu jsme naprojektovali přes 40 000 rodinných domů. Nabízíme více než 500 projektových řešení bungalovů, patrových domů, dřevostaveb a pasivních domů. Každý z projektů upravíme tak, aby splňoval vaše požadavky, nebo ...

 
 
Reklama