Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vítejte ve světě úžasného rodinného bydlení G SERVIS

Určitě jste využili možnost registrace všude možně a máte vytvořeno více profilů, které vám mnohdy nic nepřinášejí a zapamatovat si k nim přihlašovací údaje je pro vás vyloženě peklo.

Pokud máte v plánu stavět, nebo vás zajímá svět kolem projektů, na registraci u nás jedině vyděláte. Zařiďte si svůj neomezený přístup do největší nabídky projektů pro váš nový domov.

Registrací do dvou minut můžete jedině získat

Po registraci získáte neomezený přístup k detailům všech projektů, slevu na projekty, poštovné ke katalogu zdarma, slevové kupony na stavební materiály a služby. Využít můete rovněž aktuální akce na obkladové kameny, sádrokartonové desky či super slevu na dovolenou do Chorvatska. Další výhodou je, že uvidíte všechny své objednávky na jednom místě. Pokud se vám některý z projektů zalíbí, přesunete si ho do oblíbených a můžete se k němu kdykoli vrátit.

Neváhejte a registrujte se.

Tip na závěr
Dárek za registraci? Co třeba ojedinělá publikace Rodinné domy 2015, za kterou po vytvoření uživatelského účtu zaplatíte 259 Kč, ale poštovné v hodnotě 99 Kč vám G SERVIS odpustí.


G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů
logo G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů

Jsme tu pro vás již 25 let a za tu dobu jsme naprojektovali přes 40 000 rodinných domů. Nabízíme více než 500 projektových řešení bungalovů, patrových domů, dřevostaveb a pasivních domů. Každý z projektů upravíme tak, aby splňoval vaše požadavky, nebo ...

 
 
Reklama