Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová průmyslová zóna u pražského letiště

Panattoni Park Prague Airport II nabídne v několika fázích prostor pro 6 budov o souhrnné výměře až 123 000 m2.

Flexibilita Panattoni Park Prague Airport II

„Jednou z výhod našeho parku je flexibilita zohledňující i minimalistické požadavky na rozlohu hal. Umožníme například i výstavbu budovy o ploše 3 000 m2. Další důležitou výhodou je, že klient si může vybrat, zda si halu pronajme, nebo se stane přímo jejím vlastníkem,“ prozradila obchodní ředitelka Panattoni Europe pro ČR a Slovensko Klára Fritsch.

Unikátní poloha - blízkost centra i letiště

„Panattoni Park Prague Airport II je unikátní zejména svou polohou, a to nejen díky bezprostřední blízkosti letiště a centra města, ale také díky napojení na rychlostní silnici R6 na Karlovy Vary a do Německa. V současnosti jsme už v intenzivním kontaktu s prvními uchazeči o vstup do parku a můžu potvrdit, že o tyto prostory je velký zájem mezi logistickými i výrobními společnostmi,“ sdělil generální ředitel Panattoni Europe pro ČR a Slovensko Pavel Sovička.

Nový areál navazuje na Panattoni Park Prague Airport, ve kterém je i Amazon.

Panattoni Park Prague Airport II, jak již napovídá název, komerčně naváže na úspěšný Panattoni Park Prague Airport, který leží u nedaleké Dobrovíze a již od začátku srpna je plně obsazen. Posledním nájemcem, který uzavřel dlouhodobou smlouvu v prvním parku, byla společnost Amazon. Panattoni Europe pro ni postavila halu o rozloze 133 000 m2, čímž vznikla největší průmyslová budova v historii ČR. Distribuční centrum Amazonu bylo oceněno v kategorii Warehouse BTS Project v rámci 5. ročníku Europa Property CEE Investment & Green Building Awards ve Varšavě a nominováno v kategorii Best Warehouse for the year 2015 v rámci soutěže Best of Realty - Nejlepší z realit.
Panattoni Park Prague Airport II– vizualizace
Panattoni Park Prague Airport II– vizualizace, zdroj Panattoni Europe

Developer již začal budovat obchvat obce

Obchvat obce je nezbytný k zahájení výstavby pro první klienty. Výstavba obchvatu kolem obce Pavlov začala na začátku října 2015 a měla by být dokončena v závěru letošního roku. Díky silniční komunikaci bude možné zahájit projekty pro první klienty bez negativního dopadu na obec a její občany.

 
 
Reklama