Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky společnosti Korado letos shlédne i "Eiffelovka"

Pařížský veletrh Interclima+ELEC v letošním roce hostí společnost KORADO, a.s., která zde bude hrdě prezentovat své novinky.

Větrací rekuperační jednotky pro svou dokonalost oslnily mnoho klientů u nás, proto je jasné, že společně s deskovými otopnými tělesy RADIK RC sklidí i za hranicemi zasloužený úspěch.

Zdravý čerstvý vzduch bez otevřených oken, která doposud přiváděla do vašeho domu nežádoucí otravný hmyz, venkovní hluk, plísně či dokonce pyly, je nyní samozřejmost. Trendy lokální větrací jednotky s možností rekuperace vás zbaví za minimální spotřebu energie nežádoucího tepla a navíc ušetříte nemalé peníze. Jednoduše a rychle získáte svěží klima, uděláte něco pro své zdraví a navíc získáte bezpečný domov pro své nejbližší.

S blížící se zimou je více než aktuální prohlédnout si další novinku, a to nové otopné těleso RADIK RC. Tento unikátní radiátor patří k energeticky nejúspornějšímu ve své třídě a je vhodný do systému ústředního topení, ale také pro nízkoteplotní zdroj vytápění. Moderní design radiátorů společně se širokou škálou barevného provedení skvěle zapadne do jakkoliv zařízeného interiéru a poskytne vám efektivní zdroj vytápění.

Přijďte si prohlédnout i další produkty společnosti KORADO, a.s.. Ve dnech 2.-6.11.2015 budou k dispozici na výstavní expozici veletrhu Interclima+ELEC v Pařízi, hala č. 1, stánek F19.

více na www.korado.cz





KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama