Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Statutární orgány společností skupiny CEMEX

Ve skupině CEMEX došlo k částečné změně členů statutárních orgánů. Peter Dajko nadále zůstává jednatelem společností CEMEX Czech Republic s.r.o., ecorec Česko s.r.o. a CEMEX Malešice, s.r.o.

Peter Dajko nadále zastupuje společnost CEMEX Czech Republic s.r.o. při výkonu funkce komplementáře ve dvou komanditních společnostech – CEMEX Sand k.s. a CEMEX Cement k.s.

Davida Groha a Vladimíra Hermana ve funkci jednatelů společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nahradili Karel Köszegi a Hermann Dietrich, kteří rovněž zastupují společnost CEMEX Czech Republic s.r.o. při výkonu funkce komplementáře ve dvou komanditních společnostech – CEMEX Sand, k.s. a CEMEX Cement, k.s.

Peter Dajko (44) je generálním ředitelem skupiny CEMEX od roku 2011. Nastoupil do CEMEXu v roce 2007 na post Ředitele strategického plánování a posléze pracoval ve funkci Viceprezidenta pro materiály. Před nástupem do společnosti CEMEX působil v oblasti consultingu a private equity jako projektový manažer. V roce 2005 získal titul Master of Business Administration na francouzské univerzitě ESCEM a na Rochester Institute of Technology. V České republice je Peter Dajko jednatelem společností CEMEX Czech Republic s.r.o., ecorec Česko s.r.o. a CEMEX Malešice s.r.o. a zároveň zastupuje společnost CEMEX Czech Republic, s.r.o. při výkonu funkce komplementáře ve společnostech CEMEX Sand k.s. a CEMEX Cement k.s.


Hermann Dietrich (43) je jako viceprezident strategického plánování v České republice a Německu zodpovědný za strategické směrování společnosti. Hermann Dietrich nastoupil do Readymixu v roce 1999 a působil na různých pozicích v Německu a Velké Británii. V německém CEMEXu zastával vedoucí pozice ve strategickém plánování. V lednu 2015 se stal novým členem vrcholového vedení CEMEXu v České republice. Hermann Dietrich získal magisterský titul v Obchodní administrativě na univerzitách ve Vídni a Bruselu. Hermann Dietrich je jednatelem společností CEMEX Czech Republic s.r.o. a zároveň zastupuje společnost CEMEX Czech Republic, s.r.o. při výkonu funkce komplementáře ve společnostech CEMEX Sand k.s. a CEMEX Cement k.s.


Karel Köszegi (37) v CEMEXu zodpovídá za plánování a forecasting, procurement, vyhodnocování a realizaci strategických investic v ČR a na Slovensku. Karel Köszegi je absolventem Fakulty financí a účetnictví VŠE v Praze, titul MBA získal v oboru marketing a finance na DePaul University of Chicago. K jeho zálibám patří cestování, golf a notafilie. V CEMEXu působí od roku 2010. Zkušenosti nasbíral ve Skupině ČEZ, kde jako expatriot působil v Bosně a Hercegovině, Rumunsku a Turecku. Karel Köszegi je jednatelem společností CEMEX Czech Republic s.r.o. a ecorec Česko s.r.o. a zároveň zastupuje společnost CEMEX Czech Republic, s.r.o. při výkonu funkce komplementáře ve společnostech CEMEX Sand k.s. a CEMEX Cement k.s.

 
 
Reklama