Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Corian® Charging Surface - povrch pro bezdrátové nabíjení

Nabíjecí povrch „Corian® Charging Surface“ s bezdrátovým nabíjením pro chytré telefony a tablety bude určitě vítanou novinkou pro domácí a komerční účely, pro domácnosti, architekty i designéry.

Nabíjecí povrch „Corian® Charging Surface“ kombinuje nezaměnitelnou krásu a funkčnost povrchu DuPont™ Corian® s bezdrátovým nabíjením, které je možné díky špičkové jednotce založené na indukční technologii.

Technické vlastnosti DuPont™ Corian® umožňují nabíjení přímo z tohoto povrchu. Díky této vlastnosti bylo možné vytvořit fascinující řešení, jenž umožňuje integrované nabíjení a zachovává elegantní monolitický vzhled bez nutnosti jakkoli zasahovat do povrchu při instalaci technologie.


V rámci iniciativy „Endless Evolution“ společnosti DuPont™ Corian® představí společnost DuPont výrobní inovace, vyvine nové produkty a uvede technické a marketingové programy, jež dále posílí vedoucí postavení povrchu DuPont™ Corian® jako bezkonkurenčně variabilního a spolehlivého povrchového řešení pro trh nábytku, interiérového designu a architektury.
DuPont™ Corian® byl původně vyvinut jako špičkový materiál pro kuchyňské a koupelnové desky. Dnes je díky svým jedinečným vlastnostem – funkčnosti, univerzálnosti i kráse hlavní volbou všech, kdo žádají kvalitní povrchový materiál pro použití v interiérovém designu nebo architektuře. DuPont™ Corian® prokázal své využití v kuchyních, koupelnách, u osvětlení, nábytku, sedacího nábytku, na radiátorech, fasádách, při automatizaci budov i na dotykových površích: dnes najdete DuPont™ Corian® téměř ve všech komerčních, rezidenčních i veřejných prostorách.

 
 
Reklama