Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Laserový měřič vzdálenosti DISTOTM od firmy Leica s technologií Bluetooth®

Laserový měřič vzdálenosti DISTOTM rozšiřuje nabídku měřicích produktů Conradu a spolupracuje s volně dostupnými aplikacemi DISTOTM a umožňuje rychlé, jednoduché a přesné měření a vytváření půdorysů.

Conrad Business Supplies byl pověřen distribucí laserového měřiče vzdálenosti DISTOTM od firmy Leica. Přístroj má rozhraní Bluetooth® pro přenášení dat, což pomáhá uživatelům, jako jsou architekti, řemeslníci a zeměměřiči, šetřit čas a peníze, jelikož není nutné vytvářet dokumentaci manuálně.

Nově dostupný úsporný měřič Leica DISTOTM D110 umožňuje uživatelům rychle a jednoduše vytvářet půdorysy stažením výsledků měření přes Bluetooth do smartphonu nebo tabletu s aplikací DISTOTM sketch. Kompaktní ruční přístroj má stupeň krytí proti prachu a stříkající vodě IP54.

Leica DISTOTM D810 touch – první laserový měřič vzdálenosti na světě s dotykovou obrazovkou – umožňuje rychlý a intuitivní provoz. Přístroj má navíc fotoaparát, který usnadňuje měření, fotografie se pak dají stáhnout přes USB. DISTOTM D810 touch umí také určit výšku a měřit sklon až do 360 stupňů.

Jürgen Kreiner, produktový manažer z oddělení Category Business Supplies firmy Conrad dodává: „Jsme nadšeni, že můžeme oznámit zařazení přístrojů DISTOTM firmy Leica Geiosystems do naší nabídky. Tato produktová řada pomůže našim zákazníkům ušetřit čas a peníze, protože měření je přesné a výsledky se dají jednoduše stáhnout a dále zpracovat aplikací DISTOTM.”


Laserový měřič vzdálenosti s dotykovým displejem DISTOTM D810 touch od firmy Leica provádí přesná měření a pomáhá šetřit čas i peníze

Conrad Electronic je německá rodinná firma založená v roce 1923. Conrad je silný a inovativní partner pro firmy i koncové zákazníky. Nabídku zboží prezentované na velkoobchod.conrad.cz doplňuje široká škála služeb poskytovaných prostřednictvím týmu lokálních obchodníků, techniků a týmu péče o zákazníky. Společnost Conrad se za své kvalitní služby těší uznání a důvěře řady předních firem napříč mnoha trhy.

 
 
Reklama