Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovovaná řada jednoduchých přečerpávacích zařízení na fekálie a na splaškové vody

HiSewlift 3, KH, HiDrainlift 3, TMP, CON jsou inovované přerčerpávače kondenzátu, splašků a fekálií značky WILO.


HiSewlift 3, KH, HiDrainlift 3, TMP, CON jsou inovované přerčerpávače kondenzátu, splašků a fekálií značky WILO.

Jednoduché zařízení za stojací záchodovou mísu typu HiSewlift3 nahrazuje starý typ KH 32 a je určen k čerpání domovních splašků a fekálií až do výšky 7 m nebo do vzdálenosti 50 m s možností připojení umyvadla a sprchového koutu.

Řada HiDrainlift3 nahrazuje řadu TMP 32 a není určena k zapojení za toaletu, ale za to je možné připojení k pračce nebo myčce nádobí.

HiDrainlift3 umožňuje krátkodobé čerpání splašků o teplotě až 75°C.

Kompaktní konstrukce s integrovaným pachovým filtrem obohaceným aktivním uhlím. Nehlučný provoz a vysoký uživatelský komfort.
Spolehlivý výkon a nižší spotřeba elektrické energie pro účinné odvádění splaškové vody. Snadná instalace s flexibilními možnostmi připojení. Zařízení připravená k okamžitému zapojení.

HiSewlift je vybaveno řezacím nožem pomáhajícím čerpání fekálií.

Kompaktní konstrukce se vstupy od toalety, umyvadla a sprchy. Nehlučný provoz a integrovaný filtr s aktivním uhlím pro vysoký uživatelský komfort.
Snadná instalace s flexibilními možnostmi připojení. Připravené k okamžitému zapojení.


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama