Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost MEIBES a TechCON nabízí špičkovou projekci a firemní verzi zdarma

Moderní uživatelské rozhraní, výrazná úspora času a kompletní dokumentace produktů i cenové kalkulace - to jsou jen některé z řady výhod výpočetního grafického programu TechCON, jehož firemní verzi nabízí na svých stránkách společnost MEIBES.

V současnosti patří TechCON k nejmodernějším projekčním systémům na českém i slovenském trhu. Společnost Meibes, která je vlastníkem české multilicence pro firemní verzi TechCON, rovněž zajišťuje bezplatnou uživatelskou podporu. Program nabízí moderní uživatelské rozhraní, výraznou úsporu času a kompletní dokumentaci produktů. Bezplatná verze je obohacená o čtyři nadstandardní moduly. Zatímco starší verze výpočtových programů pracují již od zadávání dat po konečný výstup převážně na tabulkové bázi, moderní grafické rozhraní TechCONu nabízí zcela přehledné vizuální prostředí, kdy po celou dobu realizace návrhu dochází k propojování tabulkového výpočtu s grafickou projekcí. Kromě toho uživatel získá také přístup k dalším možným inovacím a systémovým nadstavbám, které už starší verze projekčních softwarů neumožňují. Zkušenější generace projektantů ocení, že s tímto softwarem mohou při realizaci projektu dosáhnout značnou úsporu času.

více informací naleznete na www.meibes.cz


Projekt rodinného domu zpracovaný ve firemní verzi programu TechCON MEIBES + COMAP

Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama