Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka Ziehl-Abegg na veletrh SPS/IPC/DRIVES do Norimberka

Veletrh se koná v termínu 24.- 26.11.2015. Společnost Ziehl-Abegg se na tomto veletrhu nebude prezentovat přímo, nýbrž prostřednictvím sesterské společnosti ZIEHL industrie-elektronik GmbH & Co KG.

SPS/IPC/DRIVES - je vedoucím veletrhem automatizace a elektrotechniky a je v současnosti v evropském i světovém měřítku jednou z nejúspěšnějších výstavních akcí v oboru průmyslové automatizace. Hlavní tematické zaměření veletrhu je elektrotechnika, řídící technika, pohonné systémy, průmyslová komunikace, elektromechanické komponenty a software.

Společnost Ziehl-Abegg zde bude vystavovat elektronické moduly pro hlídání teploty, kontrolu proudu, napětí nebo kmitočtu sítě a elektronicé moduly pro další aplikace. Stánek ZIEHL industrie-elektronik GmbH & Co KG najdete v hale 9, st.č.303.

Volnou vstupenku na tento veletrh nebo další informace si můžete vyžádat na sales@ziehl-abegg.cz.

Těšíme se na Vaši návštěvu!


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama