Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dvoudenní seminář věnovaný automatizaci budov

Na strategickém místě uprostřed republiky proběhne ve dnech 7.-8.10.2015 detailní školení věnované velkému tématu posledních let - automatizaci budov. Neváhejte se přihlásit na webu www.wago.cz.

Automatizace budov se postupně vyvíjela z technologických procesů obecně označovaných jako Měření a Regulace. Následně se však rozrostla o odvětví, která se dříve řešila odděleně, nebo se dokonce neřešila vůbec. Vzniklo tak nové odvětví BMS - Building Management System, které si bere za cíl komplexně řídit a ovládat budovy s třemi základními znaky inteligentních budov, což jsou úspory, komfort a bezpečnost. Řízení, které bylo dříve nutné především ve velkých administrativních komplexech, se dnes běžně uplatňuje i v malých instalacích, jako jsou rodinné domy i byty.

Naše školení má za cíl předvést možnosti komplexního řízení, nastínit technologie, s jakými se realizační firmy mohou setkat, jak a proč se aplikují některé technologie, a především, proč se k těmto integracím využívají řídicí systémy WAGO.

Školení má připravenou vlastní strukturu, ale je vyhrazen velký prostor pro vlastní dotazy a inovace. Prezentace jsou doplněny praktickými ukázkami a ukázkovými projekty.

Během školení si přiblížíme témata, jako jsou KNX, LonWorks, BACNet, DALI, M-Bus, ukázky HVAC, integrace s technologiemi audio-video, prediktivní metody regulací a další velmi zajímavá témata.

Přednášející:
  • Ing. Ondřej Dolejš, Ph.D.
  • Ing. Roman Vacek
  • Ing. Filip Cenefels

ONLINE PŘIHLÁŠKA
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte je zaslat na e-mail automatizace@wago.com, nebo volejte na telefon +420 261 090 142.

Budeme se na Vás těšit.


 
 
Reklama