Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Auto Balance Technology ABT je patentovaná technologie Uponoru pro regulaci teploty

S autobalanční technologií ABT od Uponoru není nutné systém regulovat manuálně, přesto však poskytuje dokonalý komfort při nízké spotřebě energie nezávisle na venkovních podmínkách.

Regulace teploty v jednotlivých místnostech

Uponor nabízí regulaci do místností určené k různým účelům a vhodné pro všechny typy budov jak v nových, tak v rekonstruovaných budovách. Regulace teploty Uponor pro jednotlivé místnosti nabízí výběr komponentů, které lze kombinovat tak, aby vyhověly celé škále požadavků. Umožňují pohodlnou a efektivní regulaci teploty v jednotlivých místnostech, nebo na větších plochách.

Nabízíme bezdrátové i drátové varianty regulace.

Autobalanční technologie (Auto Balance Technology ABT) je patentovaná technologie Uponoru a je tou nejlepší inovací pro regulaci podlahového vytápění a chlazení. S autobalanční technologií není nutné systém regulovat manuálně, přesto však poskytuje dokonalý komfort při nízké spotřebě energie nezávisle na venkovních podmínkách.

Podívejte se na video - Rádiová regulace DEM


UPONOR, s.r.o.
logo UPONOR, s.r.o.

Kdo jsme? Ve společnosti Uponor přemýšlíme o vodě pro budoucí generace. Naše nabídka, včetně bezpečné dodávky pitné vody, energeticky účinného sálavého vytápění nebo chlazení a spolehlivé infrastruktury, umožňuje udržitelnější životní prostředí.

 
 
Reklama