Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový produkt Plyn z první ruky - BONUS

Nový produkt umožní zákazníkům získat až do konce roku 2017 o 6 % výhodnější cenu, než jakou MND nyní nabízí u svého standardního produktu Plyn z první ruky, a to bez požadavku uzavřít smlouvu na dobu určitou. Bonus od MND si mohou aktivovat jak noví, tak stávající zákazníci.

Oproti srovnatelné nabídce konkurence šetří zákazníci MND se základním ceníkem Plyn z první ruky v průměru 14 % nákladů ročně. S novým produktem mohou od 1. září 2015 uspořit ještě více. Pokud chtějí získat o 6 % výhodnější cenu oproti aktuálnímu základnímu ceníku MND, musí splnit jedinou podmínku: odebírat plyn od Moravských naftových dolů do konce roku 2017. „Pokud by chtěl zákazník smluvní vztah ukončit dříve, není v tom žádný problém, u nás mu totiž nehrozí žádné sankce. Produkt nabízíme se smlouvou na dobu neurčitou, zákazník ji tak může snadno vypovědět. Pouze ztratí nárok na 6% slevu a odběr plynu mu bude vyúčtován dle základního ceníku produktu Plyn z první ruky, platnému k 1. 9. 2015,“ vysvětluje Ludvík Baleka, obchodní ředitel MND. I tento ceník je velmi výhodný - MND totiž při ročním odběru plynu nad 8 MWh domácnostem garantuje výhodnější cenu, než jaká je u srovnatelných nabídek pěti nejznámějších dodavatelů plynu v ČR.

Důvody, proč se Moravské naftové doly rozhodly svým zákazníkům nabídnout ještě levnější plyn, vysvětluje Ludvík Baleka: „Zákazníkům jsme chtěli nabídnout možnost volby. Ceny plynu jsou nyní nízko a někteří zákazníci by si ji chtěli na této hladině udržet po delší období. Vzhledem k tomu, že jsme v tomto roce co do těžby plynu nad plánem, rozhodli jsme se přijít na trh s novým produktem, který cenu ještě sníží a dokáže ji udržet až do konce roku 2017. Díky němu tak i nadále poroste úspora domácností. Např. oproti produktu Standard od RWE při topení plynem a spotřebou 21 MWh s novým bonusem domácnost ušetří až 18 % svých nákladů na vytápění, což představuje částku 6 105 korun ročně. Vzhledem k podmínkám, za které zákazník tuto úsporu získá, si dovolím tvrdit, že se jedná o jednu z nejvýhodnějších nabídek na trhu vůbec.“

Bonus 6 % je vypočítán z obchodní části ceny plynu – zákazník tak místo standardní ceny 782 korun za spotřebu 1 MWh zaplatí pouze 735 korun. Ceny za distribuci zůstávají samozřejmě stejné. Pokud by cena plynu v budoucnu rostla, zákazník odebírající produkt BONUS to nepocítí, protože jeho cenové podmínky zůstanou stejné až do konce roku 2017. Novinku Plyn z první ruky – BONUS si stávající zákazníci MND mohou aktivovat pouhým zasláním SMS, noví zákazníci pak přes www.mnd.cz, bezplatnou telefonní linku 800 400 500 nebo návštěvou zákaznické kanceláře.

MND Ceník Plyn z první ruky - BONUS platný od 1.9.2015 (pdf)

Srovnání ceny produktu Plyn z první ruky – BONUS s TOP 5 konkurenčními společnostmi


 
 
Reklama