Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poslední 4 volná místa v kurzu pro energetické poradce

Poslední 4 volná místa zbývají k naplnění jedinečného Pokračovacího kurzu pro energetické poradce, který začne již 15. září 2015 v Českých Budějovicích.

Během 50 vyučovacích hodin vystoupí 23 předních odborníků z celé ČR, chybět nebude ani exkurze do nejkrásnější rakouské vodní elektrárny a moderní teplárny na biomasu.

Přihlásit se mohou nejen absolventi kurzu základního, ale i zájemci s pokročilejšími znalostmi v oblasti energeticky úsporné výstavby a rekonstrukce domů, vytápění, úspor energie, využití obnovitelných zdrojů apod. Kurz je vhodný pro stávající a budoucí energetické poradce, pro zájemce z řad podnikatelů v oboru energetiky či zaměstnance státní a veřejné správy, kteří jsou zodpovědní za hospodaření energií ve veřejných budovách a dále pro pracovníky energetických agentur, pracovníky neziskových organizací, autorizované inženýry a techniky, projektanty a vysokoškolské studenty.

Bližší informace naleznete na www.eccb.cz nebo na tel. 387 312 580.


Energy Centre České Budějovice
logo Energy Centre České Budějovice

Bezplatné energetické poradenství v oblasti úspor energií a využití obnovitelných zdrojů, audity a energ. analýzy, Energetické průkazy pro RD, měření infrakamerou, pořádání seminářů, vydávání publikací, zprostředkování kontaktů s Horním Rakouskem a EU a další.

 
 
Reklama