Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poptávky trochu jinak, platíte jen za klienty, které oslovíte

Máte zkušenosti s poptávkami? Nebo o nich uvažujete? A už jste vyzkoušeli poptávkový systém Poptávej.cz, kde platíte za zákazníka až když ho oslovíte?

Poptávej.cz patří do špičky v poptávkových službách, ale efektivitou se řadí na úplný vrchol. Většina poptávkových služeb funguje tak, že si zaplatíte roční poplatek okolo 5 000 Kč a služba poptávky rozesílá systémem všechno všem.

Posléze se potká v místě realizace 20 firem a nikdo nemá zájem o zakázku dál soutěžit, tím padá kvalita zpracovaných nabídek a celková spokojenost firem i zákazníka. Tento zdánlivě neřešitelný problém, se snaží služba Poptávej.cz eliminovat. Poptávej.cz jako jediný poptávkový systém nabízí platbu za poptávku pouze v případě, pokud se rozhodnete zákazníka oslovit. Efektem služby Poptávej.cz je několikanásobně vyšší šance na získání zakázky, protože se o zakázku neuchází desítky firem, které často rozesílají ceníky svých webových stránek, ale o zakázku se zajímají pouze firmy, které mají skutečný zájem o danou poptávku.

Pro zobrazení kontaktů je potřeba si nejdříve dobít kredit, ovšem ten se dá pořídit již za 1 500 Kč. Nižší konkurence a vyšší úspěšnost firem jsou hlavní argumenty služby Poptávej.cz. Vyzkoušejte služby i vy a získejte nový pohled na poptávky. Nebo si službu vyzkoušejte jako poptávající uživatel a poptejte zdarma jakékoliv služby z vámi vybrané lokality.

 
 
Reklama