Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktualizujeme a rozšiřujeme technickou podporu - nové DVD pro projektanty a montážní společnosti

Připravili jsme pro vás nové souborné DVD věnované sortimentu elektrotvarovek FRIALEN a tvarovek na tupo s materiály, které Vám pomohou a ušetří čas při projektování a také montáži.

Na tomto DVD najdete kompletní materiály pro projektování a montáž. Je zde kompletní knihovna CAD detailů, tabulky chemické odolnosti a kotvení potrubí, montážní návody a návody k obsluze svařovacích přístrojů a další techniky, montážní videa, ceník a katalog a další produktové brožury a prospekty.

Velmi cenným materiálem, který na DVD najdete, je přehled textů pro výběrová řízení ve formátu pdf i přímo použitelném formátu word. DVD Vám rádi poskytnou produktoví manažeři, nebo Vám ho zašleme poštou. Všechny materiály si také můžete stáhnout na stránkách technické podpory.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama