Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Opěrná zeď vyřeší pozemek do svahu, plotová zeď zaručí soukromí i ticho

Plotové a opěrné zdi BEST jsou vyrobeny z vibrolisovaného betonu, disponují vysokou pevností i přesnými rozměry. Současně s tím jsou nenasákavé, mrazuvzdorné a zaujmou i porézní strukturou materiálu.

Úkolem plotu je vytyčovat území, chránit soukromí i majetek, vymezovat prostor našeho „doma“. Často toho ale dokáže mnohem víc. Například vnést zeleň i na jinak malý pozemek nebo omezit hluk pronikající z ulice.

BEST Kaskada představuje rovné a strohé a přitom designově čisté řešení. Tvarovky jsou k dispozici o výšce 25 cm v podobě dvou obdélníkových formátů, 40 x 60 cm, případně 40 x 30 cm, takže je lze mezi sebou kombinovat a dát tak vzniknout opravdu zajímavě pojaté plotové zdi. Fantazii se meze nijak nekladou, takže může vzniknout nepřeberné množství skladebných variant. BEST Kaskada je standardně k dispozici v přírodním, karamelovém a hnědém provedení. Tvarovky lze pořídit za cenu od 171 Kč/kus (vč. DPH).

BEST Vario je zástupcem oblého řešení, vynikne zejména při realizaci různých oblouků. K dispozici je v přírodním a karamelovém odstínu, tvarovky mají výšku 30 cm, šířku 39 cm a délku 57 centimetrů. Pro realizaci metru čtverečního plotu je třeba 9 tvarovek. BEST Vario lze zakoupit za cenu od 215 Kč/kus (vč. DPH).

BEST Vario
BEST Vario

BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 
Reklama