Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Guardian Europe stěhuje svou centrálu do Bertrange v Lucembursku

Přední výrobce vysoce kvalitního skla pro komerční a rezidenční stavby a pro použití v interiérech Guardian Industries’ Glass Group přesunul svoji evropskou centrálu s přibližně 120 zaměstnanci z dosavadního sídla v Dudelange do města Bertrange v Lucembursku.

Stěžejním důvodem změny sídla je pokračující orientace společnosti směrem k regionálnímu obchodnímu modelu. „Na konci loňského roku jsme se rozhodli upravit náš organizační model a zaměřit se na regionální operace. Naším cílem je jednota Guardianu a konzistentní zapojení zákazníků napříč regionem. Přesun do nové evropské centrály je tedy v tomto ohledu důležitým krokem,“ vysvětlil Guus Boekhoudt, Víceprezident Guardian Industries’ Glass Group pro Evropu.

Nová kancelář poskytuje regionálnímu týmu účelné a profesionální pracovní prostředí, které zahrnuje řadu funkcí včetně dodavatelského řetězce, lokálního prodeje a marketingu, včetně dalších strategických a provozních činností.

Tato investice jasně ukazuje na kvalitní zapojení naší společnosti do evropského byznysu, a to i navzdory vysoce konkurenčním podmínkám trhu. Z naší nové centrály se budeme i nadále soustředit na vytváření hodnot pro naše zákazníky napříč regionem,“ dodává Boekhoudt.

Naším cílem je udržení stávajících a přilákání nových talentů do společnosti. Chceme našim zaměstnancům nabídnout reprezentativní a efektivní pracovní prostředí. Nové sídlo nám navíc poskytuje výhodnou lokalitu pro setkávání mezi zákazníky, zaměstnanci a dodavateli,“ shrnuje Boekhoudt.

 
 
Reklama