Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pokračovací vzdělávací kurz pro energetické poradce

Dne 15.9.2015 bude zahájen Pokračovací vzdělávací kurz pro energetické poradce, který volně naváže na 5 základních kurzů zorganizovaných Energy Centre České Budějovice.

Během 6 dní budou účastníkům kurzu zprostředkovány informace z oblasti stavební fyziky, legislativy, energetických systémů budov (vytápění, příprava TV, chlazení, osvětlení, atd.), využití obnovitelných zdrojů a úspor energií.

Kurz zájemcům poskytne aktuální přehled o energeticky úsporných opatřeních, seznámí je s praktickými příklady vzorových rekonstrukcí budov, nízkoenergetické a pasivní výstavby, s problematikou zdrojů tepla, s možnostmi úspor elektřiny při osvětlení a provozu elektrospotřebičů a dalšími tématy. Nebude chybět ani přehled dotačních programů.

Součástí vzdělávacího kurzu je jednodenní exkurze do Rakouska s ukázkami zařízení na využití obnovitelných zdrojů energie.

Bližší informace a přihlášky na oba kurzy naleznete na www.eccb.cz nebo tel. 387 312 580.


Energy Centre České Budějovice
logo Energy Centre České Budějovice

Bezplatné energetické poradenství v oblasti úspor energií a využití obnovitelných zdrojů, audity a energ. analýzy, Energetické průkazy pro RD, měření infrakamerou, pořádání seminářů, vydávání publikací, zprostředkování kontaktů s Horním Rakouskem a EU a další.

 
 
Reklama