Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Nicoll spouští nové webové stránky

Společnost Nicoll Česká republika, s.r.o. spustila od července nové webové stránky www.nicoll.cz a www.aliaxis-ui.cz. Uvítáme i Vaši zpětnou vazbu.

V červenci naše společnost spustila dvoje nové webové stránky, které mají pomoci našim zákazníkům lépe se orientovat v sortimentu našich výrobků a také nabídnout mnoho služeb v oblasti technické přípravy a podpory. Stránky www.nicoll.cz jsou stránky společnosti a představují produkty v oblasti vnitřních instalací, sanity a také hospodaření s dešťovou vodou.

Na stránkách www.aliaxis-ui.cz najdete přehledné informace o sortimentu elektrotvarovek Frialen, tvarovek na tupo, průmyslových potrubných systémů a také čerpadel a technické keramiky.

Stránky jsou tvořeny tak, aby zde našli podporu jak projektanti, tak i montážní společnosti. Proto najdete v sekci technická podpora praktické kalkulátory, CAD detaily, videa a montážní návody.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama