Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BIKE HALL CONTEST 2015 a KASPER CZ bude opět u toho

Bike Hall Contest, který se uskuteční v Trutnově již tento pátek a v sobotu opět sponzoruje firma KASPER CZ. 11. ročník mezinárodního závodu v BMX a MTB Freestylu, bude poprvé v historii i MČR.

Závod bude tradičně rozdělen do několika kategorií: BMX Park Pro a Amateur, MTB Park, a BMX Street Jam. Stejně jako v posledních osmi letech, tak i pro 11. ročník připravila firma KASPER CZ speciální překážky a navíc akci podpořila i finančně.
Společnost se specializuje na výrobu dřevěných konstrukcí, dřevostaveb, krovů a vazníků. V této oblasti se KASPER CZ řadí k jednomu z nejpřednějších výrobců a dodavatelů zaměřených na dřevovýrobu ve střední Evropě. Ačkoliv v odborných kruzích má firma pověst vážené, solidní firmy, veřejnosti se prezentuje v naprosto odlišném světle. Ve světle adrenalinových sportů a bikerských závodů. Trutnovský zimní stadion s překážkami ožije již ve čtvrtek, kdy se zahajují tréninky. Kvalifikace kategorie BMX Amateur a MTB se pojede v pátek, novinkou letošních závodů je kvalifikace BMX Pro, která je plánovaná na sobotní ráno. Finálové jízdy pak startují 2. května ve 14 hodin, slavnostní vyhlášení vítězů pořadatelé plánují na 20:30. Celý BIKE HALL CONTEST uzavře After Party přímo na zimním stadionu, kde vystoupí DJs Poeta a Hlava.

 
 
Reklama