Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dotazník – směrnice o energetické účinnosti

V současné době je prováděn průzkum mezi odbornou veřejností týkající se evropské směrnice o energetické účinnosti. Dotazník můžete vyplnit do 30. 4. 2015.

Pokud máte zájem se tohoto průzkumu zúčastnit, dotazník v anglickém jazyce (14 uzavřených otázek) naleznete na adrese www.energy-efficiency-watch.org/survey.
Otázky se týkají zejména současného stavu, politických nástrojů a jejich účinnosti a vývoje politiky ČR s výhledem do roku 2020.

Průzkum se provádí v rámci projektu IEE Energy Efficiency Watch.
Cílem tohoto projektu je zachytit pokrok dosažený při realizaci koncepcí energetické účinnosti v členských státech Evropské unie, prověření jednotlivých národních plánů opatření pro energetickou účinnost a posouzení silných a slabých stránek národních souhrnů opatření. Na internetových stránkách projektu naleznete publikace ke stažení i v českém jazyce, informace o platné legislativě, balíčcích energetických opatření pro jednotlivá odvětví i příklady dobré praxe.

Dotazník můžete vyplnit do 30. dubna 2015. Výsledky průzkumu si můžete na vyžádání nechat zaslat.


Energy Centre České Budějovice
logo Energy Centre České Budějovice

Bezplatné energetické poradenství v oblasti úspor energií a využití obnovitelných zdrojů, audity a energ. analýzy, Energetické průkazy pro RD, měření infrakamerou, pořádání seminářů, vydávání publikací, zprostředkování kontaktů s Horním Rakouskem a EU a další.

 
 
Reklama