Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HELUZ má nového obchodního ředitele

Na pozici obchodního a marketingového ředitele společnosti HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. nastoupil začátkem března tohoto roku Ing. Petr Stejskal.

V této pozici bude zodpovědný za naplňování obchodních plánů a strategických cílů společnosti. Ve funkci nahradil Ing. Jana Krampla, který nyní působí jako ředitel nákupu.

Petr Stejskal má dlouholeté zkušenosti na manažerských postech jak v České republice, tak v zahraničí. Před nástupem do společnosti HELUZ působil jako ředitel prodeje a marketingu v rakouské společnosti Zorka Keramika, jež se za jeho působení stala největším výrobcem keramické dlažby v Srbsku a státech bývalé Jugoslávie. Dříve pracoval ve vedoucích pozicích českých poboček předních evropských výrobců Lasselsberger (Rako), DSCB, Rockwool a Kronospan. V současné době je také společníkem ve společnosti SMD Consulting, která se zabývá strategickým poradenstvím v oblasti prodeje, organizace trhu, řízení změn či produktového managementu a marketingu.

Nový obchodní ředitel společnosti HELUZ je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze a držitelem titulu Master of International Management (MIM), který získal na soukromé univerzitě Schloß Reichartshausen am Rhein. Mezi jeho záliby patří lyžování, squash, cestování, staré bankovky a dobré víno.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 
Reklama