Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KSB i v oboru potravin a nápojů ručí za nejvyšší technickou kompetenci

Od šetrného transportu u čerpání vysoce viskózních médií až po nutnost vyšších tlaků nebo možnost samonasávání – KSB nabízí inovační řešení pro veškeré požadavky. Přesvědčte se sami na letošním veletrhu Anuga FoodTec.

  • Veletrh Anuga FoodTec
  • 24. – 27. března 2015
  • Hala 9.1, stánek E88
  • Navštivte KSB, rádi poskytneme podrobné informace

Naše Vita produkty: sterilní procesy v nápojovém průmyslu

Jádro prezentace tvoří čtyři konstrukční řady čerpadel pro potraviny Vitachrom, Vitacast, Vitalobe a Vitaprime. Znakem řady Vita je: že je bez mrtvého prostoru. Je tudíž optimální pro čištění a splňuje nejvyšší požadavky na sterilní procesy. Na základě četnosti variant lze s těmito hygienickými čerpadly zajistit splnění téměř všech úkolů, které vyvstávají při transportu tekutých nebo viskózních potravin. Řada Vitacast se například úspěšně používá v nejstarších pivovarech světa. Ve svatoštěpánském kvasném sklepě jsou ve sterilních částech várečného procesu začleněna čerpadla se snadnou údržbou a bez mrtvého prostoru.

konstrukční řady čerpadel pro potraviny Vitachrom, Vitacast, Vitalobe a Vitaprime ksb pumpy armatury

Nemagnetický pohon čerpadel pro nápojový průmysl

Motor SuPremE (IE4) již dnes splňuje požadavky směrnice ErP na rok 2017 a ve spojení se systémem regulace otáček PumpDrive od KSB dociluje úspory až 70%. Jen díky samotnému motoru je možná úspora až 30%. Specialisté KSB na veletrhu vysvětlí, jak je možno využívat tyto enormní potenciály úspor energie pro nápojový průmysl.

Vysoce účinné armatury

Vedle různých konstrukčních řad čerpadel KSB umožňuje nahlédnout také do svého velkého programu armatur.


 
 
Reklama