Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Termoelektrické ovládací pohony APV s autokalibrací

Stále častěji se setkáváme s požadavky na řízení ventilů i malých koncových spotřebičů (např. fancoily) spojitým řídícím signálem 0-10V. Vhodným řešením právě pro tyto aplikace jsou pohony APV.

Termoelektrické pohony řady APV40505 s pracovním zdvihem až 5mm a APV40625 s pracovním zdvihem až 6,5mm jsou určeny pro ovládání 2-cestných a 3-cestných regulačních ventilů, termostatických ventilů a tlakově nezávislých 2-cestných regulačních ventilů spojitým řídícím signálem 0-10V. Unikátní konstrukce umožňující rozpoznání skutečného pracovního zdvihu použitého ventilu a následná adaptace pohonu na tento zdvih zajišťuje optimální regulaci i při instalaci na regulačních ventilech s nižším pracovním zdvihem než je konstrukční zdvih pohonu. Díky přechodovým adaptérům jsou vhodné nejen pro ventily Hydronic Systems, ale i pro ventily dalších výrobců s připojovacím závitem M30x1,5, M28x1,5 nebo se svěrným připojením.


Hydronix CZ s.r.o.
logo Hydronix CZ s.r.o.

Výroba - distribuce - technická podpora: Ruční vyvažovací ventily, Automatické vyvažovací ventily, Regulátory tlakové diference, Tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily, Sálavé vytápění a chlazení, Teplovzdušné jednotky, Fancoily, Dveřní a vratové clony.

 
 
Reklama