Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průmyslové hadice pro komunální a fekální stroje

Zabýváme se výrobou a prodejem průmyslových hadic pro komunální, fekální a čistící stroje. V této kategorii máme hadice PUR AG a hadice PVC. Průměry od 30 mm do 1000 mm.

Pro tyto účely nabízíme dva typy hadice a to:

Hadice PUR AG – polyuretanové hadice odolné na otěr. Obecně je známo, že hadice PUR mají vyšší mechanickou odolnost než hadice PVC. PUR AG navíc obsahuje příměsi, které zvyšují odolnost proti hydrolýze a mikrobům. Hadice jsou vhodné pro sání a foukání listí, trávy, ale i transport zemědělských produktů jako jsou obilniny.
Hadice PVC – vyrobeny z kvalitního měkčeného PVC. Oproti hadicím PUR AG mají sníženou odolnost proti otěru, za-to disponují vyšší odolností na hnijící procesy, chemickou odolností. Vhodné pro sání kalů, fekálií, chemikálií atd. Oba tyto typy hadic vyrábíme transparentní, ale umíme vyrobit i se zabarvením. Hadice jsou vyztuženy drátem, který lze uzemnit pro odvod statického náboje.

ATH INTERNATIONAL se zabývá výrobou a prodejem průmyslových hadic již přes 20 let a za tuto dobu jsme již nasbírali cenné zkušenosti. Proto víme, že není hadice, jako hadice. Naší prioritou je spokojený zákazník. Proto v případě nejasností či dotazů se na nás kdykoliv obraťte.

 
 
Reklama