Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průmyslové hadice pro zemědělství

Hadice spirálové, flexibilní, PUR, PVC, chemicky odolné. Hadice vhodné do zemědělství k sání, odsávání, transportu a pro ventilace. Vhodné pro obilniny, chemikálie, sypké látky, tekutiny atd.

Spirálové flexibilní hadice PUR AG – polyuretanové (biostatic) spirálové hadice s vysokou odolností proti mechanickému poškození, odolné proti hydrolýze, kvasícím procesům. Vhodné pro sání, odsávání, transport a foukání listí, trávy atd. Průměry od 20 mm do 500 mm.

Elastická hadice Folie Lutniovinyl – hadice na bázi PVC potažené Lutniovinilem. Vysoká odolnost proti chemickým procesům a chemikáliím. Antistatické hadice vhodné pro ventilace i odsávání chemických výparů a par. Průměry od 80 mm do 400 mm.

Spirálové flexibilní hadice z PVC – hadice mají vysokou odolnost vůči chemikáliím a chemickým procesům. Oproti hadicím PUR mají nižší odolnost proti mechanickému opotřebení. Vhodné do hnijících procesů, všude tam, kde jsou vysoké požadavky na odolnost vůči chemickým procesům. Pro sání kalů, listí, trávy atd. Nabízené průměry jsou od 20 mm do 500 mm.

Hadice Vacuum PUR a PVC – hadice s venku i zevnitř vyhlazené. Vhodné pro sání a transport sypkých látek a tekutin. Hadice se používají při zvýšených tlacích. Jsou vyztuženy ocelovým drátem, který lze uzemnit. Tloušťka stěny hadice se pohybuje od 3,5 do 7 mm a průměrech od 16 mm do 100 mm.

ATH INTERNATIONAL se zabývá výrobou a prodejem průmyslových hadic. Jestli by jste nenašli průměr nebo produkt v naší nabídce, neváhejte nás kontaktovat. Pokud to bude možné, pokusíme se Vám vyhovět, jak jen to bude možné.

 
 
Reklama