Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyzkoušejte prestižní a placenou stáž a investujte rozumně do budoucnosti

V rámci projektu "STÁŽE PRO MLADÉ II." pracujte pod kvalitním mentorem a získejte nové pracovní kontakty! Tyto stáže jsou (na rozdíl od většiny stáží) placené. Jsou určeny pro žáky prezenčního studia posledních 2 semestrů VŠ.

Pracujte pod kvalitním mentorem a získejte nové pracovní kontakty! Máte jedinečnou šanci ovlivnit svou profesní budoucnost a zvýšit svou konkurenceschopnost na pracovním trhu.

Tyto stáže jsou (na rozdíl od většiny stáží) placené a jsou realizovány pro žáky prezenčního studia posledních 2 semestrů VŠ ( - af už v rámci bakalářského či magisterského stupně) s trvalým pobytem na území České republiky (stážista nesmí být OSVČ). Kromě mzdy (18.000,- Kč čistého za absolvovanou stáž) obdrží účastník stáže také certifikát Europass o absolvování stáže, absolvuje individuální kariérní poradenství a kurz soft skills.

V případě Vašeho zájmu o stáž je třeba dodržet následující postup:

Registrujte se na webových stránkách -> v přehledu stáží hledejte v Jihomoravském kraji společnost Technika budov, s.r.o. -> vyberte pozici "technik - projektant" -> přihlaste se ke kartě stáže. Na stránkách najdete také veškeré info k projektu.

Nejzazší termín pro podání přihlášek:do 17. 11. 2014
Začátek stáže:15. 12. 2014
Délka trvání:2,5 měsíce (do 1. 3. 2015)
Časová dotace:cca 300 hodin (konkrétní rozvržení je však dle dohody a jsme ochotni vyjít Vám vstříc s ohledem na Vaše studijní povinnosti)
Mzda:60,- Kč/hod. čistého - DPP (vypláceno měsíčně)

Náplň práce: zpracování projektové dokumentace, spolupráce s projekčním týmem společnosti dle aktuálních potřeb, podílení se na analýze technických řešení, práce s grafickým a dalším softwarem, vybavování projekční dokumentace, regulace VZT v terénu. Bližší informace o naší činnosti naleznete také na našem webu. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit na e-mailu: zaneta.andrysova@gmail.com nebo na telefonu: 728 77 22 10. Těšíme se na spolupráci!



 
 
Reklama